Preview Mode Links will not work in preview mode

bad batches

Nov 15, 2018

I det här avsnittet tar vi upp vem som förtjänar att kliva ner i Förskolan Duvans tortyrkammare. Vad är ett rimligt straff för en ekonomisk brottsling v.s. en ekologisk? Skulle världen bli bättre om vi tog över rättsväsendet helt och hållet?


Nov 15, 2018

Vi bygger en egen Jönssonliga inför en stöt. Frida snor åt sig den bästa spelaren direkt och Marion kontrar med att leta upp en bulky ass tank. Vem går vinnande ur striden?


Nov 15, 2018

Är det rimligt att lagstadga om åldersgräns på bakning? Går det att kriminalisera emojis? Vi ställer oss de här frågorna och längtar efter uppförandepoliser och automatiserade tågpåstigningssystem.


Nov 15, 2018

Vi pratar om att snatta strumpor ofrivilligt, att Fridas omättliga paragrafryttarpassion driver henne att fylla i tusentals blanketter för att reklamera naturell kvarg (rätt ska fan vara rätt) och Marion tar bladet från munnen och berättar om sitt väpnade rån.


Nov 13, 2018

Att Nigeria-breva en Nigeria-brevare, att vara ett väpnat fån, att fylla i blanketter för skojs skull och gamla tortyrmetoder – det och mycket mer kommer den här batchen handla om! Lyssna på Hatchen för info om vad som hänt sen sist + trailers.