Preview Mode Links will not work in preview mode

bad batches

Feb 14, 2019

Vi samtalar aggressivt om världens mest problematiska gåva: upplevelsepresenten. Inget hålls igen när vi slänger slevinnehåll på både företagen som skor sig skamlöst på människors oförmåga att tänka ut presenter och en bunt komiker som borde byta bana.


Feb 14, 2019

Trodde du att vi hade fem sinnen (plus det där som gör att Regina Lund kan kommunicera med nåns gamla farmor som trillat av pinn?) Det trodde vi med, tills vi lärde oss hur det egentligen ligger till! 


Feb 14, 2019

EUREKA! Vi får aha-upplevelser på löpande band och lär oss om pastaslevar, hårnålar och att inse att man kanske inte är dum i hela jävla huvudet utan bara behöver glasögon.


Feb 14, 2019

Vad är smärta? Jävligt filosofisk fråga, så vi räknar istället bara upp saker som gör förbannat jävla skitont, och drar en koll på twitters värsta och roligaste skador.


Feb 12, 2019

Snart kommer batchen där vi pratar om upplevelser: alltifrån fysiskt smärtsamma (pinsamma skador vi orsakat oss själva), till psykiskt smärtsamma (performancekonst vi sett). Och hur satisfying är egentligen klipp där folk kör fingrarna i deg? Detta och mycket mer ska vi gå igenom.

 

I hatchen får du ett...